Ajj!

I Tisdags for jag, Nathalia och Emelie in till stan. Närmare bestämt till Big City Tattoo. Gissa vad vi gjorde? - Jo, vi piercade oss. Nathalia; I näsvingen. Emelie; halvinplantat i urringningen. Jag själv; Tragus (Vilket innebär den lille vingen inne i örat). Jag är jättenöjd. =) Det var verkligen värt pinan!

Jo, jag lever faktiskt

Det var ett tagsedan jag yttrade mig här nu. Kan ju bara säga att skolan är väldigt rolig, vilket leder till att jag ger den mycket, mycket tid. Det är så jag vill ha det, också. För man vill ju lära sig så mycket det bara går! Med andra ord; Jag stormtrivs på Turism & Resor- utbildningen. Den är mycket bättre, än vad jag hade kunnat tänka mig. Väldigt gott betyg, må jag säga! Nu ska jag faktiskt bara bädda ner mig själv, för att jag har varit och tränat ikväll. Känner att det är precis vad min kropp vill ha just nu. Så mycket vila, som möjligt kan. Men vi hörs ju, från och till; och jag lovar ju, såklart, att hålla er alla uppdaterade om hur det går med utbildningen och de andra i mitt liv! Läget just nu är; Helt sjukt bra! =) Kramkram. //Emma

Guide

Idag ska hela klassen runt på Guid-tur runt på Bjäre. 'Det kan ju blir spännande med 15 olika guider i samma buss. Som min mentor skulle ha sagt - Hajkon tajkon!

Nostalgi

Kommer ni ihåg hur Gossip Girl började? Vem är det som är huvudrollen, egentligen? Hur hur är relationerna grundade till varandra? Allt detta tar jag mig en extra titt på nu, när jag har lyckats tanka hem alla säsongerna av Gossip Girl. - Maraton! =D

Första Skoldagen Avklarad

Det var riktigt spännande och pirrigt i morse, när man tog sina första kliv in i lektionssalen ute på Norrviken. (Jag måste ju säga att bättre arbetsmiljö får man ju leta efter). Det hela var mycket positivt, i alla fall. Det känns verkligen att allt är påväg att förändras nu - I helt rätt riktning! Här nedan ses Villa Abelin (Min skola), samt skolgård. Helt OK! =)

It's Dancy Time =)

Inom loppet av två timmar är det dags för dans igen. Det är väldigt härligt, må jag säga. Så nu tänket jag låter glädjen och energin flöda. Må så gott =) //Emma

God Morgon!

Nu är vi grymt sugna på frukost, både Karl och jag. Frågan är vad man ska hitta på för något gott? Idag är det en vanlig Måndag. En vanlig måndag, innebär; Dans ikväll, och göra vad som faller en in resten av dagen. På Onsdag börjar plugget. Jag är fasen nervös. Fast det är ju bara bra, har jag hört =) Vi hörs! //Emma

Salong Emma

Dagen visade sig bli en estetisk dag, då jag har haft två kunder idag. Calle och Karl. hehe =) Båda två blev mycket nöjda - kanonbra extraknäck! Ikväll blir det lite Middag-deluxe, eftersom att Min Käre Bros Victor fyller 24 år imorgon. Tiden går snabbt, minsann o da'. Nu får ni ha en jättemysig kväll. Det ska jag ha =D Och en liten hälsning till min lilla Eva på Hillesgården; Idag har jag gjort mina övningar igen, och mår som en prinsessa. Det fungerar hur bra som helst =) Kram. //Emma

Mysdag

Jag och Karl har precis surplat i oss soppa, och sitter nu och tar det riktigt lugnt. Vädret är ju enastående idag, så kanske hade en promenad varit till sin fördel idag =)

Bra Lördag

Hela den här veckan har gått ut på att tagga inför plugget nästa vecka. Jag har dansat, gymmat, läst bok, tittar på film, sovit länge och varit uppe länge...(o.s.v.) Det har varit underbart att få vara ledig, men jag ser väldigt mycket fram emot att få börja plugga nu. Det är med helt nya förutsättningar, tack vare mina behandlingar och min egna starka vilja. Japp. Ikväll ska det tas mycket lugnt. Ska mumsa chips och titta på film. Underbart! Må så gott! //Emma.

Jag är en Avatar

jag är fängslad, upprymd, och har så många tankar vimlandes i huvudet just nu. Vet inte riktigt hur jag ska börja. Men jag kan säga såhär; Det finns så sjukt mycket mer där ute, mycket viktigare än smink, fettförbränning, materiella (dyra) ting i plural, pengar och girighet... Listan är mycket längre än såhär, vill jag lova. Åsikterna här är väldigt starka. Det jag menar är att vi har alla val; Vad vill vi prioritera här i livet? Vad är viktigt? Vad ska livet gå ut på? Om man fick en andra chans, hur skulle man förbruka den då? Hur långt är man berred att gå, för att nå dit man vill? Kvällen har lett fram till slutsatsen; Filmen Avatar har inte gett min en tankeställare, utan en bekräftelse på hur dagens, men även bakåt i tiden, samhälle fungerar. Vi har alla val! De valen vi gör, är kanske inte alltid rätt - men det går alltid att ta igen, bara man har tron¨på sig själv och sin omgivning. Det har varit en fantastisk kväll. Och med det här takar jag för dagen. Må så gott!

Äntligen

Idag har det hänt/ kommer det att hända flera bra saker. Jag har fått en Voddler-invite. Voddler är en tjänst, som påminner om Spotify, fast det är inte musik - utan filmer och serier istället. Efter en eftermiddag med film, så kan jag säga att det fungerar riktigt bra! Mina Småfranska, som jag bakade innan idag, med tanke på brödbristen i huset, blev riktigt lyckade. Mums! Ikväll börjar dansen igen. Yesss!!! Jag har längtat och saknat riktigt mycket. Ha det hyvens! //Emma. =)

Oh la la

Jag känner glöden. Det här blir ett mycket bra år. Nästa Nyår; Då sitter jag i en snygg partystass, på en fin restaurang, i Thailand, med min familj och äter Nyårssupé. Sen kommer vi avnjuta ett magnifikt fyrverkeri, från Utomhus Jacuzzin. Det skulle heller inte förvåna mig om Hotellet i fråga, är det jag kommer att kalla min arbetsplats i en del av framtiden. Nu, däremot, ska jag alldeles snart på släktmiddag. Så nu får jag ta och göra mig redo. Kram. //Emma.