Hmmmm......

Har inte haft läsare nu på ett tag, an det bero på att jag skriver ointressanta saker? Eller kan det helt enkelt bero på att jag nästan aldrig skriver överhuvud taget!? Njaa.. kanske lite av båda =P
HEHE.

Nåja. Idag är det Torsdag förmiddag. snart 11.00. Har precis ätit frukost. En god sådan. Nu vet jag däremot inte vad jag ska göra  -vänta på att Emelie ska komma hem, så vi kan umgås sen! Japp.. Pretty much it! hm... men det kanske jag får vänta på ett tag till, om jag säger så, så att jag kanske sätter igång en go' film sålänge, eller två... jaa. Något sådant!

Ååhh, jag saknar mina vänner =(
Jag saknar Marie, Cajsa, Lollo, Karl, Emelie...och Emma-lilla!
Jaa, allihopa!!

Snyft!!

Over and Out!!

//Emms!

Da'n efter dopparedagen.

Juldagen är nu här. Jag sitter nu med belåtenhet och betraktar årets julkappar.      Jag är mycket mer än väldigt nöjd för dem.   Nästa steg är Nyårsafton. Ska ge mig ut på mellandagsrean och förhoppningsvis fynda någon snygg partytopp, eller kanske ett snyggt skärp!
Om bara en liten stund dyker antagligen Josse upp. Förhoppningsvis. De flesta jag känner ska ut ikväll, men är man inte 18 år, eller äldre, så finns det ju inte särsklit många alternativ, mer än att stanna hemma. Ikväll har jag valt att stanna hemma, umgås med en god vän, kolla på en bra film, och njuta av den deliciösa tryffeln jag fick igår,  (samt chokladlådan jag fick i förgår, samt chokladlådan jag fick dagen innan det).  Kanske dricka lite glögg, eller svepa en öl.. ja, vi får väll se helt enkelt! Men mysigt ska det bli åtminsonde!

Jaa. det var väll pretty much it... Har mer att berätta, men jag känner att det är tllräckligt ovesäntligt för att ej berättas (precis som ovanstående), så jag struntar i det.

Over and Out!
//Emms