Mot Väla

Igår var jag och Ida på stranden hela dagen. Vi åkte ner dit vid halv elva- tiden.
Vid fyra, kände vi att solen hade tagit mer än väl.
Eftersom att Ida var så fashinerad över Tasty House (som hon snappade upp när vi var på ICA Maxi härom dagen), så bad hon på sina bara knän om att vi kunde köra dit och köpa lite.
Så det gjorde vi.

Jag passade även på, och använde mina guide-kunskaper och visade runt lite i övriga Ängelholm.
Summa summarum; Shoppingutbudet var inte så bra, tyckte hon. "Men det var ju absolut en supermysig stad!"

Idag är det verkligen inget strandväder.
Vad kan då passa bättre än att guida runt bland de bästa shoppingställena, nu när man har besök?
- Jag tycker i alla fall att det är ett smart drag att åka till Väla, eftersom att Ida är en storstadstös.
(Och vad är då lilla Ängelholm, i jämförelse med Stockholm/Täby)

Nåja.
Nu ska vi bege oss.
Ha en riktigt trevlig dag!
- Det ska vi =D


ÅÅh

Vilket kanonväder!!

Det gick jättebra att hämta Ida på stationen igår =)
Vi började med ett besök på ICA Maxi, för att inhandla lite god middag.
Sedan spenderade vi kvällen med att prata massa gamla minnen, och avslutade sedan med en film.
-Vi hade jättemysigt igår, och bättre blir det. För idag ska vi ner till stranden.
Perfekt!

Hoppas Ni har det lika bra som vi.
- Vi ses på stranden!


Morgondis

God morgon! (eller kanske God middag, för de flesta av er? )

Idag är det en såndär "Riktigt bra dag". Det kändes redan när man slog upp de små blå i morse.
För det första, så skiner solen för glatta livet. För det andra, så kommer min helt underbara vän Ida, hit idag.

Hon ska bo hemma hos mig, som en gäst, fram till Söndag. Så hon ska få sig en trevlig rundvisning i trakterna, tänkte jag :)
- Nu ska jag dock sätta lite fart och göra lite i ordning, så Ida inte får sig en chock när hon kommer...

Vi hörs!


Bild på mig och Ida, sista kvällen i Sälen. (Jag sitter verkligen och kämpar för att inte gråta)Har en lugn kväll framför mig

Jaa. Då var kvällen redan kommen.

Jag och Karl sitter och väntar på att maten ska bli klar. Sedan blir det en mycket lugn kväll.
Lite virkning, lite TV - lite kvalitetstid!

Imorgon kommer min helt underbara vän Ida på besök. Besöket varar i och för sig tills Söndag. Jag ser innerligt fram emot detta, eftersom att vi inte har setts sedan vi jobbade ihop i Tandådalen.
Å det var ju ett bra tagsedan ju, eller hur?

Härliga dagar att se fram till nu!


Bon Voyage

Det är bara minuter sedan jag vinkade av Mamma.
Hon åkte precis iväg med nordligare breddgrader på sin efterlängtade MC-semester. Så nu är jag, tillsammans med vänner, husvakt i ett par veckor.
Jag tyckte först att det skulle vara skönt att få vara ensam hemma, men nu känns det faktiskt väldigt tomt, om jag ska vara ärlig - jag får hoppas att det är övergående.

Snart så ska jag in till stan med Frida och luncha lite. Det var sålängesen jag träffade henne nu, så det gäller att passa på medans tillfälle bjuds =)

För övrigt är det en helt ljuvlig dag idag, med tanke på vädret. Solen skiner stolt över en klarblå himmel. - Jag hoppas att det håller i sig i veckan, nu när jag ska få besök från Täby.

Vi hörs av!


Renoveringen har börjat så smått

Perfekt syssla en sådan här regning, blåsig och ruggig dag. Fixa och dona lite med bloggen =) Det här än inte i närheten av det slutresultat jag siktar mot. Egentligen så finns det nog ingen ände på ett sådanthär projekt. Roligt!

Brrr

Vilket ruskväder det är ute idag. Rena rama stormen - Vart tog sommaren vägen? Dessutom har jag råkat ut för en riktigt regäl förkylning med svullen hals och hosta. Men det är ju sånt som hör livet till. Sitter just nu och smaskar i mig lite av gårdagens godis, och funderar lite på hur min blogg ska se ut. Har inte fått några brilljanta snilleblixtar, än. Så det ska jag klura vidare lite på. Vi hörs igen inom snar framtid!

Ursäkta röran

Jag håller på att renovera bloggen - så det kommer ske lite småförändringar efterhand. Det kan ju bara bli bättre, eller hur? :)

Nypremiär!

Long time, no seen - skulle man ju kort och gott kunna säga. Det var ett bra tagsedan jag var här inne, men nu känns det faktiskt rättså angeläget att börja igen. Det har hänt en hel del sedan sist, både med årstiderna, mig själv och med min omgivning. Men va tusan, varför dra upp det gamla, när man kan leva i nuet och blicka framåt istället? - Så det är precis vad jag tänker göra just nu! Snart är hösten här. Jag kommer att jobba ännu en säsong på Svenska Klasskort. Efter det, så är jag riktigt taggad till att dra mig vidare (gissa vart) - Jo, nämligen till Fjällen! Jag ska göra mitt yttersta för att få det perfekta jobbet i fjällvärlden. Så det blir ingen mer våffelstuga för min del, nej, nu ska jag dra nytta utav det jag har lärt mig det senaste halvåret på min Turism & Rese- utbildning m.m. Kanske Receptionist, eller varför inte Fjäll-lekis ledare? Möjligheterna är många, men det viktigaste är att jag känner mig mer redo för det, än någonsin! Välkommen tillbaka!